ESPORTS

L’Escola Pia també estarà entre els millors

Alegria entre els jugadors sabadellencs / LL. FRANCO

L’Escola Pia tornarà un any més a estar en disposició de lluitar per les places de Copa del Rei i d’ascens a la Segona Divisió A. Els de Can Colapi van accedir-hi per la via més difícil i arriscada, però ho van fer per la porta gran: calia guanyar el líder Calvià, que feia més de tres mesos que no perdia, i esperar una carambola entre Gasifred Ibiza i Ripollet. Però el futbol sala va ser just premiant el bon paper de l’equip al llarg d’una primera fase molt igualada entre els primers sis primers classificats.

Conscients de la importància del partit, des del xiulet inicial l’Escola Pia no es va deixar intimidar pel filial del Palma Futsal i pocs instants després de començar, Marc Pagès hauria pogut inaugurar el marcador. Un bon símptoma: l’equip estava viu en la pressió i sòlid en defensa, liderat sota pals per Ignasi González, decisiu per aconseguir el triomf.

Jordi Sardà i Marc Pagès, ara sí, situaven el 2 a 0, abans que Carlos, a segons per al descans, situés el 2 a 1. A la represa, l’Escola Pia va continuar duent la iniciativa en el marcador en tot moment i ni el gol de Gordillo (3-2) va fer trontollar la victòria gràcies als gols de Loinaz i Pol Viada. “Estem molt contents d’estar entre els primers classificats. La permanència no ens preocupava i ara és el moment de gaudir sense tenir cap mena de pressió, encara que, per què no intentar arribar a la Copa del Rei”, explica Marc Pagès.

Golejada per repartir minuts

D’altra banda, el Club Natació Sabadell va acomiadar la primera fase golejant a domicili el Penya Esplugues per un contundent 1 a 9. Una victòria que més enllà dels tres punts permet arribar com a líder en la decisiva fase. “El mínim que ens havíem de demanar era classificar-nos, però ni en els millors dels somnis ens pensàvem fer-ho com a primers de grup. Ens hem de felicitar per arribar-hi com a primers”, reconeix el tècnic Borja Burgos.

Ara, i en espera de conèixer el calendari oficial, escolapis i nedadors ja es preparen per tornar a veure’s les cares, qui sap si d’aquí a només dues setmanes.

Comentaris
To Top