Ciutat

L’Ajuntament estudiarà dinamitzar els mercats amb actes culturals, gastronòmics i socials

La llotja ofereix productes a través de la plataforma electrònica elmercatacasa.cat
La llotja ofereix productes a través de la plataforma electrònica elmercatacasa.cat / LLUÍS FRANCO

Sabadell elaborarà un estudi sobre la viabilitat de realitzar actes a l’interior dels mercats, de caràcter divulgatiu, gastronòmic, cultural o de lleure. És una iniciativa, aprovada unànimement al ple municipal a proposta de Junts per Sabadell, per revitalitzar els espais més enllà del seu horari d’obertura, ja sigui en benefici de l’equipament i dels seus paradistes o del seu entorn comercial i urbanístic.

Després d’obtenir els resultats dels estudis, la intenció és presentar les conclusions als paradistes i a les associacions de comerciants. D’acord amb aquests agents, l’Ajuntament podrà fer el primer pas per permetre actes a l’interior dels equipaments municipals, que és actualitzar el reglament dels mercats Central, Creu Alta, Campoamor, Merinals i Torre-romeu, que són de 2004.

“No es tracta de perdre l’essència del comerç de proximitat, sinó d’afegir-hi complementarietats”, ha explicat la portaveu de Junts, Lourdes Ciuró. La resta de grups municipals han coincidit amb la necessitat d’impulsar els mercats de Sabadell.

Comentaris
To Top