Oci i cultura

El Teatre del Sol aixeca el teló i insufla aire a la cartellera local

Cartell de l’obra ‘Quedem, si ens deixen’ / D.S.

Després de mesos d’inactivitat, degut a les restriccions per causa de la Covid-19, el Teatre del Sol reprén la seva activitat aquest mes d’abril. 

Concretament, aquest dia 9 estrena Quedem, si ens deixen a la Sala Gran. Es tracta d’un espectacle musical creat i dirigit per Adrià Aguilera, amb música en directe i producció a càrrec d’Anacrusa. 

Quedem, si ens deixen es podrà veure els divendres a les 20 h, dissabtes a les 19 h i diumenges a les 18 h (del 9 al 18 d’abril). De fet, aquest espectacle és la tercera i darrera obra de la trilogia Quedem. En aquest desenllaç podem trobar tant els protagonistes de la primera obra (els nois) com les protagonistes de la segona (les noies). 

“Conservant l’essència dels dos primers, és un espectacle musical que gira al voltant de l’amor i del desamor a través de musicals de nova creació des del 1994 fins a l’actualitat”, expliquen des del Teatre del Sol. De fet, en una situació com la que ens ha tocat viure, es podrà veure com són d’important les relacions d’amistat i d’amor. 

Adrià Aguilera

Tant la dramatúrgia com la direcció són obra d’Adrià Aguilera. La direcció coreogràfica ha estat dissenyada per  Òscar Muñoz. El preu de les entrades és de 15 euros i la duració aproximada de la funció és d’una hora i 40 minuts (sense entreacte). 

Els músics que actuaran en directe són Oriol Sabaté, el propi Adrià Aguilera i Genís Sabaté. Sobre l’escena hi trobem Sergi Gonzàlez, Eric Alés, Llorenç Costa, Marc Pons, Clàudia Anyor, Ariadna Clapés, Bea Boronat, Cristina Fabero, Laura Hernàndez i Maria del Valle.

Comentaris
To Top