Ciutat

El bisbe Saiz Meneses s’acomiada de Sabadell

Saiz Meneses, conversant amb l'alcaldessa Marta Farrés, aquest matí a La Salut / LLUÍS FRANCO

“Serà el meu darrer Aplec”. Així ha començat el seu discurs el fins ara bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, a l’acte d’inauguració de les pintures de Vila Arrufat al santuari de la Mare de Déu de la Salut.

De fet, aquesta podria haver estat la darrera intervenció pública del bisbe a la ciutat de Sabadell. Saiz Meneses (Cuenca, 1956) ha estat nomenat nou arquebisbe de Sevilla pel mateix Papa Francesc. Encara no s’ha efectuat el seu trasllat, fet pel qual ara mateix és administrador diocesà del Bisbat de Terrassa. La seva presa de possessió com a arquebisbe de Sevilla està prevista per al dissabte 12 de juny.

“Tot i així, seguiré venint”, ha assegurat Saiz Meneses, davant un Santuari de La Salut ple de feligresos celebrant l’Aplec.

Saiz Meneses, en el seu parlament d’avui / LLUÍS FRANCO

El dia que es va donar a conèixer el seu nomenament, el llavors bisbe de Terrassa va destacar entre les fites aconseguides la creació del Seminari diocesà i la potenciació de la pastoral vocacional. “Al llarg d’aquests anys he ordenat un bon nombre de preveres joves que són un veritable signe d’esperança enmig del nostre món. Al seu costat, la pastoral juvenil amb les peregrinacions diocesanes i la pastoral familiar amb les seves diverses activitats”, recordava Saiz Meneses.

Missa amb motiu de l’Aplec de la Salut, a continuació de l’estrena de les pintures de Vila Arrufat / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top