DSFamília i nens

Aprendre valors a través de l’esport, el millor còctel de l’estiu

viu l'esport

Campus d’estiu

1. El Tennis: un esplai especial

El Club Tennis Sabadell, en aquesta edició, després de més de 30 anys d’experiència organitzant esplais, torna a organitzar un esplai especial prioritzant les activitats exteriors i aprofitant els més de 40.000 metres quadrats d’instal·lacions a l’aire lliure.

L’esplai començarà el  23 de juny i finalitzarà el 10 de setembre i se seguiran instaurant totes les mesures de seguretat i higiene necessàries perquè sigui compatible la pràctica esportiva i la salut dels nens i nenes.

Les activitats seran molt variades: tennis, pàdel, futbol, natació, gimnàstica esportiva, tir amb arc, tennis taula, bàsquet, voleibol, treballs manuals i moltes sorpreses. Els objectius segueixen sent facilitar la pràctica esportiva, els hàbits saludables de l’esport i gaudir d’espais a l’aire lliure fomentant la relació dels nens i nenes, la diversió i els valors de l’esport.

2. Tornen els Garcia Junyent

Després d’una aturada forçosa per la Covid-19,  torna el campus de tecnificació germans Garcia Junyent, una nova edició, la sisena, que demostra la seva consolidació a la ciutat any rere any.

Amb el segell dels germans Òscar, Genís i Roger, hom qui vulgui apuntar-s’hi (de 5 a 14 anys) tindrà amb els exfutbolistes uns grans professors per continuar aprenent diversos aspectes tècnics i tàctics del futbol, seguint en tot moment les normes vigents de seguretat i higiene per fer front a la Covid-19.

A més, hi haurà nombrosos sorteigs de roba esportiva i de samarretes d’equips de la Primera Divisió de futbol.

L’escenari serà la Zona Esportiva Municipal Ca n’Oriac durant les quatre setmanes de durada (28 de juny al 23 de juliol).

Enguany, des del campus s’ha decidit rebaixar els preus davant la complicada situació econòmica fruit de la pandèmia.

3. Activitats durant tot l’estiu

El Club Natació Sabadell torna a oferir activitats esportives per a nens i nenes de 3 a 16 anys durant totes les vacances d’estiu (des del 28 de juny fins al 10 de setembre), amb els casals d’estiu i les estades poliesportives. Des del 28 de juny fins al 30 de juliol, el Club ofereix un ampli ventall de campus esportius. Al centre Can Llong hi haurà la possibilitat de passar l’estiu fent natació, artística, triatló, tennis taula i poliesportiu. Tanmateix, i per a qui vulgui passar l’estiu fent activitats de sec, al centre Gran Via, el Club posa a disposició dels socis i no socis, els següents campus esportius: futbol sala, bàsquet, pàdel, voleibol i poliesportiu. A més, per als joves preadolescents també hi ha el Club jove. Un campus on, si bé és cert que l’epicentre de les activitats seran les instal·lacions del Club, puntualment es faran diverses sortides sempre que la situació epidemiològica ho permeti. A partir del 2 d’agost, i fins al 10 de setembre, serà el moment de les estades poliesportives per a nens i nenes de 3 a 12 anys, tant al centre Gran Via com a Can Llong.

4. El Cercle amplia l’oferta

La metodologia d’Andrés Iniesta serà la novetat principal que oferirà el Cercle Sabadellès 1856, i converteix el club sabadellenc en l’única seu d’aquest campus a tot Espanya. Durant cinc setmanes (del 28 de juny al 30 de juliol), els camps de futbol del Cercle s’ompliran de joves que busquen perfeccionar la seva tècnica i seguir els passos d’Andrés Iniesta, un dels millors jugadors de la història i del Barça, i actual capità del Vissel Kobe japonès. A més, el Cercle Sabadellès 1856 continuarà mantenint els campus d’estiu habituals enfocats a la diversió i el treball de diverses disciplines esportives: multisport (3-16 anys), tennis, pàdel, futbol i campus jove. (del 22 de juny al 6 d’agost i del 30 d’agost al 10 de setembre),

Per als qui busquin un treball més intensiu de tecnificació, el Cercle sabadellès 1856 també ofereix stages de rendiment de tennis, pàdel i natació. Una àmplia oferta per a tots els gustos i nivells.

Comentaris
To Top