SANT CUGAT

Mor també l’acompanyant del cotxe que va xocar ahir contra una furgoneta a l’AP-7, a Sant Cugat

Imatge de l'accident a l'AP-7/ CEDIDA

L’acompanyant del turisme que va xocar ahir contra una furgoneta a l’AP-7, a Sant Cugat del Vallès, ha mort a l’hospital, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). El conductor del vehicle va perdre la vida en el moment dels fets. L’SCT ha explicat que la furgoneta s’havia aturat per assistir un vehicle avariat i, per causes que s’investiguen, el turisme on viatjaven les dues víctimes el va envestir.

Després de ser excarcerada, la dona va ser traslladada greu a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on finalment ha mort. Pel que fa a la furgoneta, hi havia dos ocupants, un va resultar ferit lleu i l’altre il·lès. El sinistre va tingut lloc al quilòmetre 158, en sentit sud, i els Mossos van rebre l’avís a les cinc.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del SEM. Quant a l’afectació viària, va caldre tallar dos carrils de l’autopista en sentit sud i hi va haver retencions en un tram de 13 quilòmetres.

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc contra una furgoneta a l’AP-7 a Sant Cugat

Comentaris
To Top