SANT CUGAT

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc contra una furgoneta a l’AP-7 a Sant Cugat

Imatge de l'accident a l'AP-7/ CEDIDA

El conductor d’un turisme ha mort en xocar contra una furgoneta que s’havia aturat a l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès per assistir un vehicle avariat. Segons informa el Servei Català de Trànsit, per causes que encara s’estan investigant, el turisme ha envestit la furgoneta. A conseqüència de l’accident, el conductor del turisme ha mort i l’acompanyant ha sigut traslladada en estat greu a l’Hospital Taulí de Sabadell.

Pel que fa a la furgoneta, hi havia dos ocupants, un ha resultat ferit lleu i l’altre il·lès. El sinistre mortal ha tingut lloc a l’altura del punt quilomètric 158, en sentit sud, i els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 17.07 h.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del SEM. Quant a l’afectació viària, hi ha un carril tallat en sentit sud i retencions en un tram de 8 quilòmetres.

Comentaris
To Top