Publicitat
CARTES AL DIRECTOR

En desacord amb Jordi Morón

[Escrit en relació a l’article publicat el passat 22 de maig 2021 sobre El Personatge: Jordi Morón]

L’Aikido, com a disciplina tradicional japonesa, proposa un estudi de l’ésser humà, descobrint les seves possibilitats i limitacions, dins d’un ambient col·laboratiu d’harmonia. S’expressa el sentir personal, mitjançant el seu ensenyament, imprimint la filosofia de l’art allunyat de tota competició personal.

Amb aquesta carta formal volem expressar el desacord en forma i fons amb les paraules del Sr. Jordi Morón. Sent la persona més jove i inexperta (en graduació i nivell) i amb menys temps de docència que la resta d’Escoles d’Aikido a Sabadell, considerem que, per respecte i convivència a la nostra ciutat, ha expressat de forma inadequada el que significa l’art ja que hem trobat a faltar aspectes de base de la pròpia disciplina com la humilitat, l’honor, l’empatia (per les escoles que han hagut de tancar pels efectes de la pandèmia) i sobretot el respecte per la tasca de difusió de molts anys de la resta de grups a la nostra ciutat.

El voler promocionar-se mitjançant la polèmica amb la resta, amb un cert to d’arrogància, sempre et torna més petit creant l’efecte oposat al desitjat. No reconeixem aquest tipus d’Aikido amb expressions que allunyen a les persones ni compartim el seu parer.

Grup d’Escoles d’Aikido a Sabadell 

Jordi Morón: Amor i respecte a un ideal que marca tota una vida

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top