Ciutat

Mor Rafel Vilanova, expresident de l’Acadèmia Catòlica durant 14 anys

El passat dissabte va morir Rafel Vilanova Aymerich, qui va ser president de l’Acadèmia Catòlica de Sabadell durant catorze anys, del 1993 al 2006. Des de l’entitat sabadellenca mostren el seu condol a familiars i amics del difunt.

Rafel Vilanova / CEDIDA

Durant el mandat de Vilanova, l’Acadèmia va fer un canvi molt substancial, ja que va passar de ser una entitat única i exclusivament dels socis a una entitat més oberta a la societat. Segons asseguren des de l’Acadèmia, va ser el principi d’una nova època. A partir de llavors es van començar a acollir col·lectius molt diversos de la ciutat, com per exemple les primeres ONG.

Prèviament a aquesta etapa de president de l’entitat, Rafel Vilanova va ser un dels membres més actius de l’Agrupació de Pessebristes, una de les entitats més importants de l’Acadèmia, juntament amb la del Grup d’Esplai La Teranyina. Des de l’entitat afirmen que Vilanova va ser un mestre pessebrista i va aconseguir una de les col·leccions pessebristes més importants del país. “És una gran pèrdua per la ciutat i per Sabadell”, lamenten.

Comentaris
To Top