Ciutat

Sabadell se suma al minut de silenci contra les violències masclistes

Sabadell ha condemnat les violències masclistes dels últims dies sumant-se a la convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis i Provincies (FEMP), que ha emplaçat a concentracions silencioses aquest migdia, en solidaritat amb les víctimes. Portaveus dels diferents grups municipals han condemnat aquestes violències, una dona de 38 anys d’Amposta i les nenes de Tenerife assessinades a mans del seu pare, amb un minut de silenci a la plaça de Sant Roc.

El primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, destaca que Sabadell s’ha adherit a la convocatòria perquè “la ciutat sempre mostrarà el seu rebuig” contra els episodis de violència masclista i sosté que l’Ajuntament vol ser “al costat de les dones que ho puguin estar patint”.

De la seva banda, la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Marta Morell, ha assegurat que “l’Ajuntament destinarà tots els esforços” a prevenir aquesta xacra. Morell ha recordat que Sabadell està instal·lant punts liles per prevenir i sensibilitzar la població. A banda, sosté que l’Ajuntament incrementarà el personal del SIAD i el SAI. “Fem una crida a les dones que no s’atreveixen a denunciar que facin un pas endavant”, diu Morell.

Comentaris
To Top