Publicitat
CARTES AL DIRECTOR

Va per tu, Rafel

[Martí Sala Roca, expresident Panathlon Club Sabadell]

Dimarts al matí rebo una trucada telefònica. És el fill del Rafel Sànchez, que amb la veu trista em comunica: “El pare s’ha mort”. Em cau l’ànima als peus, em deixa sense paraules. No m’ho esperava.

El món de l’esport en general, la natació i el waterpolo en particular perden una persona treballadora, honesta, afable i entregada. Soci del Panathlon Club Sabadell des de juny del 1991, quan va venir de la mà d’Antoni Monès (DEP), al cap de poc temps va agafar la responsabilitat de la secretaria. De seguida vaig comprovar el seu sentit de la responsabilitat, les ganes de col·laborar i el seu saber estar. Hem estat més de 25 anys treballant junts i fent tot el possible perquè el nostre Panathlon funcionés.

Sempre ha estat una persona fidel i podies comptar amb ell quan calgués, participant en les decisions i propostes que se’ns presentaven, donant la seva més sincera i respectuosa opinió. La seva passió esportiva evidentment era el CNS, on a part de ser soci havia participat en quasi tots els estaments durant un llarg període de la seva vida. També l’apassionava el Barça, de qui parlàvem de forma franca i sense fanatismes. Sabadell ha perdut una persona de l’esport i un home afectuós, sempre correcte, cooperador, molt honrat i diligent. Rafel, el cel t’haurà acollit amb complaença. DEP.

Mor Rafel Sánchez, un home de l'esport que va dedicar una vida al Club Natació Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top