Ciutat

Els principals representants polítics de Sabadell es mullen per l’esclerosi múltiple

L'alcaldessa Marta Farrés i els regidors de Sabadell s'han banyat a la Bassa de Sant Oleguer / LLUÍS FRANCO

Els principals representants polítics de l’Ajuntament de Sabadell s’ha sumat aquest migdia a la campanya nacional Mulla’t per l’esclerosi múltiple i s’han banyat a la Bassa de Sant Oleguer. La intenció de la iniciativa és solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia -s’estima que en són més de 9.000 a Catalunya- i reivindicar més investigació científica, lligada de finançament, per trobar-hi una cura. Al web de la Fundació Esclerosi Múltiple es pot fer una donació per col·laborar a erradicar la malaltia.

Dit això, s’ha viscut la jornada a fins a cinc piscines municipals: al Joan Serra, al Club de Tennis Sabadell, al Cercle Sabadellès, al Club Natació Sabadell i, la ja mencionada, Bassa de Sant Oleguer. En el salt tradicional a la piscina hi han participat l’alcaldessa Marta Farrés, el tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Jesús Rodríguez, la tinenta d’alcaldessa Marta Morell i la regidora d’Esports, Laura Reyes. Així mateix, també hi han pres part el portaveu d’ERC, Gabriel Fernández, el regidor republicà Pere Farrés, el portaveu de Junts per Sabadell, Lluís Matas i el de Ciutadans, Adrián Hernández.

La Bassa de Sant Oleguer ha omplert avui tot l’aforament permès, que és del 70% per normativa del Procicat. Per controlar-lo, hi ha un sistema de cita prèvia a través de la web www.piscines.sabadell.cat, on també es pot reservar entrades a les altres quatre piscines municipals de Sabadell.

Els usuaris de la piscina també han fet el tradicional salt / LLUÍS FRANCO

Farrés demana prudència per l’augment de contagis

Després de banyar-se a la Bassa, l’alcaldessa Marta Farrés ha explicat que la intenció dels grups municipals de Sabadell participant en la campanya ha estat “donar difusió a la malaltia i reivindicar la investigació”. “Avui hem fet aquest salt per intentar que l’esclerosi múltiple es posi a l’agenda i s’investigui”, afirma.

L’alcaldessa també ha indicat que tenien ganes de participar en la iniciativa Mulla’t per l’escleròsi múltiple d’enguany, ja que l’any passat no es va poder celebrar. A més, Farrés ha aprofitat per llançar un missatge de prudència: “Ens cal mantenir un esforç col·lectiu davant l’augment de contagis de les últimes setmanes”, ha dit.

Comentaris
To Top