Ciutat

La fira d’atraccions, principal reclam a la Festa Major Creu de Barberà

Desenes de persones van omplir ahir la fira d'atraccions de la Festa Major del barri de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

La Festa Major de la Creu de Barberà ja ha consumit dos dies i avui és l’últim. El resum un cop passat l’equador de la celebració és que la fira d’atraccions, que ocupa una part del passeig dels Almogàvers, ha estat el principal reclam pels veïns del barri de Sabadell. Així i tot, també hi ha hagut participació en les més de deu activitats organitzades entre divendres i dissabte. Avui, també n’hi ha almenys sis de previstes.

Dit això, ahir al vespre, la fira d’atraccions estava a vessar de gent. Desenes i desenes de persones desfilaven entre la multitud. Molts infants, acompanyats pels seus pares, pujaven al tren de la bruixa, saltaven en els llits elàstics i, finalment, provaven un cotó fluix de sucre. També hi havia preadolescents que aprofitaven per gaudir amb els amics de les atraccions més dinàmiques, com la de Jungle King, o de la parada de tir amb escopeta.

Moltes persones van aprofitar per menjar un cotó fluix de sucre / VICTÒRIA ROVIRA

Tres sanitaris del barri fan el pregó

D’altra banda, mentre el rebombori de la fira se sentia de fons, a quarts de deu del vespre va tenir lloc el pregó de la Festa Major. Enguany, els pregoners van ser tres sanitaris que treballen al Centre d’Atenció Primària (CAP) Sud, centre sanitari que acull els veïns de la Creu de Barberà. Eren el doctor Ramon Vilà i les infermeres Nieves Fernández i Beatriz Quintana.

En el seu discurs, amb tocs humorístics, van reivindicar la importància del sistema públic de salut en el moment actual de pandèmia. Així mateix, van demanar responsabilitat a la població per “superar” la cinquena onada i van requerir que “tothom” es vacuni el “més aviat possible”. “Visca la Festa Major de la Creu de Barberà!”, van cridar a l’uníson els tres sanitaris per posar fi al pregó.

Els tres sanitaris, en el moment del pregó / VICTÒRIA ROVIRA

Bruixes del Nord

La Festa Major de la Creu de Barberà encara no ha acabat, ja que avui hi ha sis activitats organitzades. Les dues que segurament tindran més participació són les havaneres del grup Crema Catalana a les 20:00 hores i l’actuació de les Bruixes del Nord a les 22:30 hores per posar fi a la Festa Major.

Ahir, a banda del pregó, també va tenir lloc una animació infantil amb el Circ d’en Tonet a la plaça de la Creu de Barberà. A més, a la tarda hi va haver un concert de la Coral les Cardines i una activitat del grup Balla Salsa.

L’animació infantil amb el Circ d’en Tonet a la plaça de la Creu de Barberà de dissabte al matí / VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top