SANT CUGAT

L’Ajuntament de Sant Cugat aprofita el període estival per executar obres de millora a la ciutat

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès destina el període de vacances, especialment el mes d’agost, per seguir executant diversos treballs de millora en equipaments i vies urbanes aprofitant que durant els mesos d’estiu disminueix l’afluència de persones i vehicles a la ciutat. En concret, s’efectua una quinzena d’actuacions per valor de més de 400.000 euros.

Obres al carrer de la Llum

D’entrada, s’estan executant obres d’estabilització al carrer de la Llum, ja que va patir un lliscament a causa d’un episodi de fortes pluges. El projecte també inclou el desguàs de les aigües pluvials, la reposició de sistemes de contenció de vehicles, la formació d’un muret de contenció de terres i la reposició de tot el paviment de calçada i vorera.

Publicitat

Les obres s’allargaran tot el mes d’agost i bona part del mes de setembre / CEDIDA

D’altra banda, també es col·locaran vitralls a la façana sud de l’església del Monestir. Es tracta de vitralls de llosetes realitzades amb emplomat de peces de vidre de color, incolor i romboidal, en tres obertures existents de la façana sud del Monestir. Això ha comportat la realització de plantilles prèvies, seguint tècniques manuals pròpies de l’edat mitjana.

La Brigada d’Obres municipal està realitzant actuacions de millora en una dotzena d’equipaments, especialment educatius. L’objectiu és que totes les actuacions estiguin finalitzades per a l’inici del curs escolar 2021-22. El cost aproximat és de 20.000 €.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top