Oci i cultura

La Pegatina torna a Sabadell per presentar el seu nou disc: ‘Darle la vuelta’

Imatge dels membres del grup La Pegatina / CEDIDA

El grup de rumba catalana i ska La Pegatina torna a Sabadell 18 anys després per presentar el seu setè treball discogràfic Darle la vuelta. La banda, creada a Montcada i Reixac, farà un concert el dia 5 de novembre dins del programa d’actuacions del Festival Ceba’t, una proposta cultural que es portarà a terme els dies 5, 6 i 7 del mateix mes a la Fira de Sabadell. Artistes com Miquel del Roig, Orquestra Di-Versiones o Banda Patilla acompanyaran La Pegatina en el cartell del festival, que a banda de concerts també tindrà activitats familiars i més de 20 expositors d’elaboradors de cervesa artesana.

Dit això, Darle la vuelta inclou 10 cançons que recuperen l’essència dels primers discos i la barregen amb l’experiència dels seus últims viatges i enregistraments. Pel que fa a l’estil, parteixen de la rumba deslligada,  i sense complexos de sempre i la fusionen amb els tocs llatins i pop que ha aportat el treball del sabadellenc Tato Latorre, un dels productors musicals del moment i amb el qual han gravat part d’aquest nou disc, precisament a la ciutat vallesana.

El 2016 el Festival Ceba’t va tenir més de 1.200 assistents i més de 8 grups musicals, entre els quals hi havia Oques Grasses, Doctor Prats i Lax’n Busto. Enguany, en la seva segona edició, ofereix cinc sessions independents, tres en horari nocturn i dos en horari diürn. Les entrades ja estan disponibles al protal www.cebatfestival.com i el seu preu oscil·la entre els 10 i 30 euros per jornada.

L’any 2003, l’última actuació de La Pegatina

El grup musical La Pegatina va actuar per primera i última vegada a Sabadell l’any 2003. Va ser en una de les seves primeres gires, que es va celebrar a l’espai cultural Tio Canya. La Pegatina és un grup versàtil que ha presentat la seva música en més de 30 països, ha editat set discos, un documental i fins i tot un videojoc.

Comentaris
To Top