Oci i cultura

Charlie Pee, Xavier Quero i Amics de l’Òpera, nominats als Premis TeatreBarcelona

L’escena sabadellenca trepitja fort. Els Premis TeatreBarcelona, que atorga la revista digital del mateix nom, han nominat dos intèrprets i una entitat sabadellenca. 

D’una banda, Charlie Pee aspira a guanyar a la categoria a millor espectacle còmic per On és la festa?, que va interpretar al Barts de la mà d’Ignasi Taltavull i Adri Romeo. Competeix, entre d’altres, contra l’humorista i imitador Carlos Latre. 

Igualment, Xavier Quero ha estat nominat a la millor adaptació teatral per L’empaperat groc que va estar en cartell a

Així mateix, l’actor Marc Rius és membre de l’elenc de la molt reconeguda obra De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, que està nominada a la categoria reina: millor espectacle teatral. 

En tercer lloc, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell (AAOS) està nominada a la millor proposta operística gràcies a La Flauta Màgica, de Wolfgang Amadeus Mozart, que van muntar al Palau de la Música. 

La comarca també hi està representada de la mà barberenc Antonio Díaz, conegut com El Mago Pop, pel seu espectacle Nada es imposible al Teatre Victòria). Així mateix, el matadeperenc Pere Arquillué està nominat a la millor interpretació pel seu paper a 53 diumenges (estrenada al Teatre Romea).

Votacions

Ara són els lectors de la revista i públic general qui votaran els guanyadors, fins al 12 de setembre. El certamen assoleix així la seva quarta edició.

Comentaris
To Top