FESTA MAJOR

El Pot Petit: “Es crea una energia especial a cada concert”

La directora artística i cantant, Helena Bagué, presenta el grup abans del doble concert que faran a Sabadell

El grup El Pot Petit, amb Helena Bagué al centre, en una imatge promocional de la nova gira / CEDIDA

El Pau i la Jana viuen en un pot màgic on hi ha lleons que parlen i pirates que busquen tresors, entre d’altres. A partir d’aquí, El Pot Petit presenta un espectacle que l’ha convertit en un referent de l’animació infantil que busca entretenir petits i grans. La directora artística i cantant del grup, Helena Bagué, interpreta el personatge de la Jana.

Esteu d’estrena, en què consisteix la gira ‘Vull cantar i vull ballar’?

És una declaració d’intencions del que hem estat bastant temps sense poder fer, cantar i ballar. Ara ho podem fer amb moltes restriccions i apostem per seguir cantant i ballant passi el que passi durant l’hora i deu minuts que dura l’actuació. Aconseguim que la gent s’evadeixi, els assistents venen als concerts amb moltíssimes ganes, es nota que ho han trobat a faltar. Venen emocionats, a cada concert es crea una energia especial.

No heu fet gaires concerts a Sabadell, us fa il·lusió venir?

Hem vingut poc a Sabadell, vam venir fa un parell d’anys al Petit Embassa’t. A tots els llocs sempre fa il·lusió que confiïn en tu i que vulguin que hi vagis a fer un concert. També es nota la il·lusió de les famílies, ens han dit molt ‘quan vindreu a Sabadell?’. És xulo poder-hi anar!

Vindreu havent passat per Cap Roig i amb les entrades exhaurides en molts concerts. Com estan anant aquests concerts d’estiu?

Estem molt contents perquè aquest juliol i agost hem exhaurit totes les entrades i sempre s’acaben amb temps rècord. No sé quants servidors hem petat… Tothom està intentant agafar entrades i hi ha molta més demanda que oferta.

Què ens trobarem al vostre concert?

Una barreja de moltes coses: música, teatre, titelles. A l’espectacle hi ha moltíssima festa, personatges màgics que ens acompanyen sempre i són la nostra excusa. Hi trobaran un concert molt dinàmic i festiu, volem que sigui una bona estona d’evadir-se i passar-ho bé en família. Serà una bogeria.

Oferiu música de qualitat per a un públic familiar.

Defensem aquest concepte. Els nens no venen sols i volem que el concert el puguin gaudir igual tant grans com petits, i ens consta que així és.

El Pot Petit

Dissabte 4 de setembre a les 12 h i a les 18 h a la Font de Can Rull. Carrer de Tàcit, 1 / Carrer de Can Julià Ferrer, 20, Sabadell. Entrades exhaurides.

Comentaris
To Top