Publicitat
SANT QUIRZE

Mor un home atropellat per un camió a Sant Quirze

Un treballador d’una empresa de residus de Sant Quirze del Vallès ha mort avui després de ser atropellat per un camió en un accident laboral. El conductor del vehicle ha fet marxa enrere i l’ha envestit dins del recinte de la companyia. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís dels fets poc abans de les 10.15 h del matí, però l’home, de 42 anys, ja estava en estat molt greu.

Al lloc del succés s’han traslladat patrulles de la comissaria de Sabadell, efectius de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sabadell, unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i dotacions de Bombers. Els Mossos han posat els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Publicitat
Comentaris
To Top