ESPORTS

CE Sabadell: les baixes de Facu Garcia i Sergi Altimira deixen en quadre el mig del camp

Sergi Altimira i Ramon Folch a la banqueta de Cornellà juntament amb David Astals / Ll. Franco

La victòria a Cornellà ha donat aire al Sabadell. Ha pogut sortir de la zona de descens encara que igualat amb el San Fernando, precisament el rival el diumenge que ve (17 h) a la Nova Creu Alta. Ara mateix, doncs, es pot considerar un duel directe. D’altra banda, el ‘7 de 12’ de les últimes quatre jornades sembla confirmar una tendència positiva de l’equip arlequinat que hauria de tenir continuïtat en els pròxims partits per consolidar una posició més trenqui-la i, fins i tot, tenir l’opció de mirar cap amunt. Ara mateix, els llocs de privilegi es troben a 7 punts. Tampoc és una distància insalvable, però amb un matís important: són molts els equips que estan per sobre i caldria una ratxa molt positiva.

De moment, Antono Hidalgo i els seus homes ja estan pensant en el compromís més imminent, davant el Sant Fernando. El tècnic de Canovelles haurà de moure fitxes obligades al mig del camp, després de perdre a Facu Garcia per sanció. L’argentí cedit pel Leganés va veure la cinquena groga a Cornellà i és el primer jugador que compleix cicle. Cal afegit el lesionat Ramon Folch i el sancionat Sergi Altimira, qui complirà el segon partit de càstig. De fet, només queden disponibles Sergio Aguza i Xavi Boniquet, amb la possible presència a la convocatòria del jove migcampista Pere Belmonte, fill de Piti, que està fent un gran inici de lliga en el filial de Segona Catalana.

San Fernando, Real Madrid Castilla (fora), Andorra (casa) i Llagostera (fora) poden marcar la línia del Centre d’Esports en aquesta recta final de la primera volta mentre el club continua gestionant la incorporació d’un nou director esportiu després de la destitució de José Manzanera. No han faltat nombrosos oferiments, però no es vol caure en la precipitació. L’objectiu és poder concretar el seu fitxatge perquè treballi de cara al mercat d’hivern, que podria ser mogut amb la idea de millorar alguns llocs claus de la plantilla.

Comentaris
To Top