ESPORTS

Muguruza: “Si hi ha un altre penal, no m’espantaria la responsabilitat”

Joseba Muguruza confia plenament en els davanters / D.S.

Joseba Muguruza és el millor assistent del Sabadell. De fet, al camp del Cornellà va iniciar l’acció del gol amb el seu potent servei de banda que després els centrals Aleix Coch i César Morgado van convertir en l’acció decisiva del partit. També podria ser un dels pocs golejadors de l’equip si hagués convertit el penal contra l’UCAM Múrcia, una jugada de la qual ha parlat el carriler basc. “No va ser una situació fàcil, sobretot després del partit. Fins i tot vaig pensar que la meva errada va precipitar, d’alguna manera, la marxa d’una persona (José Manzanera) estimada al vestidor. Si tornaré a llençar penals? No és la primera vegada que això passa i no m’espantaria la responsabilitat. Si es repeteix la situació caldria valorar-ho amb els companys que puguin tenir confiança per llençar. El que tinc clar és que el pròxim penal entrarà”.

També ha subratllat que “hem de donar continuïtat a la victòria de diumenge passat. No es pot repetir la situació que vam viure després de guanyar l’At. Sanluqueño amb el partit que vam fer al camp de l’At. Balears. Encara no sabem què ens va passar aquell dia. Ara és diferent perquè juguem a casa, amb el suport de la nostra afició, i tenim l’obligació de sumar els tres punts davant el San Fernando i confirmar el canvi de dinàmica que tots volem”.

De totes maneres, Muguruza tampoc vol llençar les campanes al vol ni mirar més amunt de la realitat actual. “Encara estem a la zona baixa i el primer pas és sortir d’aquí. Ens hem de marcar objectius a curt termini. La clau és entrenar bé durant la setmana i el diumenge donar el millor de nosaltres. Només podem pensar en el següent partit i ja anirem veient on ens posen els resultats d’aquí a unes jornades”.

L’equip, amb algunes excepcions, ha mostrat una important solidesa defensiva, però, en canvi, el gran problema és la falta de gol. Preguntat si els davanters (Toni Gabarre i Kaxe), encara inèdits de cara a porteria, senten ansietat, Muguruza ha sortit en la seva defensa: “Tots ens animem molt al vestidor i en el cas dels davanters, estem molt contents amb la seva gran feina al camp. Quan marquin el primer arribarà la confiança i estic segur que començarà una bona ratxa. Tenen moltes ganes d’ajudar a l’equip amb gols perquè saben que és el que tothom demana a un davanter. Tots dos són molt importants per l’equip i arribaran aquests gols”.

Pere Belmonte amb el primer equip

Les baixes ja conegudes de Facu Garcia, Sergi Altimira i Ramon Folch que deixen molt coix el mig del camp han propiciat que el jove Pere Belmonte, fill de l’excapità arlequinat Piti, hagi entrenat amb el primer equip i tot apunta que debutarà a la convocatòria diumenge que ve contra el San Fernando. A la pretemporada va ser un habitual demostrant un gran nivell que ha confirmat en els primers partits al filial de Segona Catalana.

Comentaris
To Top