ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell s’estrena a Europa amb el reforç de Sohi

Sohi, en una imatge d'arxiu, en la primera etapa com a nedadora / LL. FRANCO

Les penta campiones d’Europa inicien aquest dijous a Porto (Portugal) el camí per intentar aconseguir la sisena Eurolliga de l’entitat. Amb la darrera incorporació de la canadenca Gurpreet Sohi –cinquena jugadora estrangera, juntament amb Maggie SteffensBriggitta Games, Sabrina van der Sloot i Maartje Keuning–, l’Astralpool Club Natació Sabadell torna a ser un dels grans favorits per agafar el relleu de l’Olympiacos grec.

Aquesta mateixa tarda, les waterpolistes de David Palma s’estrenen a la fase de grups davant l’amfitrió CA Pacense (18 h). Un duel que hauria de servir per agafar sensacions davant els pròxims compromisos que haurà d’afrontar l’equip. Divendres (19 h), primera prova de foc davant l’Ethnikos grec, que arribarà amb les sensibles baixes de la portera nord-americana Ashleigh Johnson i la boia Rebecca Parkes. Dissabte (17 h), un nou tràmit davant l’assequible Kosice eslovac, abans de jugar-se la primera plaça, diumenge (12 h), amb l’Orizzonte de Catània: “En aquest grup hi ha dos nivells i davant el Pacense i Kosice no hauríem de tenir excessius problemes”, explica el tècnic nedador, abans de sortir aquest dimecres cap a Porto.

L’objectiu no serà cap altre que tornar cap a Sabadell amb la primera plaça del grup: “Dels cinc equips se’n classifiquen tres. Anem a Porto a buscar la primera plaça i descartar un primer de cara a la pròxima eliminatòria”.

Comentaris
To Top