Publicitat
SANT CUGAT

A presó un jove que robava a pisos i fugia amb uns llençols per la façana

S'atribueixen 19 robatoris a immobles a un home de 24 anys / Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada un jove de 24 anys per robar en 19 immobles, la majoria dels quals pisos però també dues residències de gent gran, entre juliol i novembre. Actuava de matinada, mostrava un gran domini d’habilitats per escalar edificis i, en alguns casos, acabava fugint utilitzat llençols lligats.

Segons la policia catalana, la vintena de casos registrats correspondrien al mateix autor, un jove de 24 anys que s’hauria centrat en pisos de Sant Cugat del Vallès, dels districtes d’Horta-Guinardó i Sants-Montjuïc a Barcelona, a més dels dos geriàtrics barcelonins.

La policia atribueix a l’home 19 robatoris amb força a l’interior de domicilis i les investigacions es remunten al 7 de juliol, moment en què els Mossos van vincular el saqueig a una residència de gent gran d’Horta-Guinardó amb la sostracció d’una bicicleta a un pàrquing de la zona. A partir d’aquí, els investigadors de la policia catalana van començar a seguir la pista d’aquest mateix suposat autor dels robatoris i es van trobar que no només detectaven nous casos a la capital catalana, sinó que la comissaria de Rubí també anava darrere d’un lladre amb un modus operandi similar per set robatoris a Sant Cugat.

Arran d’aquesta connexió, i de la disponibilitat d’imatges de càmeres de seguretat i la descripció d’alguns testimonis, es van anar sumant indicis fins a tenir un sospitós. Finalment, el 22 de novembre, mossos de la comissaria de Ciutat Vella van acabar detenint aquest lladre, amb set antecedents per fets previs, apunta la policia catalana en un comunicat. El noi, de nacionalitat algeriana, va passar a disposició judicial i el magistrat va dictar presó preventiva.

Publicitat
Comentaris
To Top