Ciutat

Retencions a la C-58, l’AP-7 i la B-30

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dimecres es registren retencions a la C-58 sentit sud, del quilòmetre 9,5 a l’15,5, a Badia del Vallès, cap a Barcelona. En sentit nord també n’hi ha del quilòmetre trànsit és dens 6 al 0, a Ripollet, cap a Terrassa.

A l’AP-7, la circulació és intensa en sentit sud del quilòmetre 147 al 145, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona. En sentit nord, també ho és del quilòmetre 145 al 147, a Santa Perpètua de Mogoda, cap a Girona.

A la B-30, hi ha retencions en sentit sud del quilòmetre 10 a l’11,5, a Barberà, cap a Tarragona. En sentit nord, també n’hi ha del quilòmetre 11,5 al 8, a Barberà, cap a Girona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador. A l’R4 hi ha afectacions que poden superar els 15 minuts per una incidència a les instal·lacions entre La Granada i Sant Sadurní d’Anoia.

Comentaris
To Top