Diners

Finnelis, el joc de taula de finances domèstiques per a infants fet a Sabadell

/ CEDIDA

L’Institut d’Estudis Financers (IEF) de Barcelona i l’empresa sabadellenca Kidnelis, especialitzada en jocs educatius, han creat Finnelis, un joc de taula sobre finances domèstiques per conscienciar els més petits de la casa sobre el valor dels productes i la importància de fer un consum responsable i raonat dels diners.

Finnelis s’adreça, principalment a nens de primària, de 7 anys en endavant. Des de Kidnelis assegueren que a partir d’aquesta edat és bo començar a reflexionar sobre els diversos aspectes que s’introdueixen en el joc i que formen part de la vida quotidiana dels adults.

Casella a casella, els jugadors hi aprendran conceptes bàsics relacionats amb les despeses quotidianes d’una família que els portaran a reflexionar sobre el valor dels diners i la importància de no deixar-se emportar per l’atzar, ja que els nostres recursos són limitats. Els jugadors faran front a factures comunes a la majoria de les llars, simulant la vida real, i assumiran tots els seus pagaments amb els recursos de què disposin.

Comentaris
To Top