ESPORTS

Debut històric del Sabadell Rugby Club a Divisió d’Honor

Imatge d'un partit del conjunt sabadellenc aquesta temporada / CEDIDA

El cap de setmana esportiu ofereix l’històric debut del Sabadell Rugby Club a la Divisió d’Honor Catalana. Serà aquest dissabte (18 h) al camp de La Roureda davant Els Senglars de Torroella, precisament l’únic equip que va vèncer als de Fran González a la fase d’ascens. Ara tenen l’oportunitat de revenja i assolir així la primera victòria a la nova categoria. S’espera un bon ambient i com a preliminar, les noies de les Tintoreres s’enfrontaran a l’equip integrat per la Garrotxa, Banyoles i Ripollès a partir de les 4 de la tarda en un duel de la Tercera Catalana.

L’handbol és un altre punt fort. L’OAR Gràcia viu un moment dolç: l’equip masculí vol allargar la seva bona ratxa a la pista del Poble Nou (dissabte, 20 hores) per mirar cap al lideratge mentre l’equip femení viatja a Benidorm (dissabte, 20 h) amb l’objectiu de consolidar-se a la zona alta i lluitar pel play-off d’ascens en una temporada de remodelació de categories. D’altra banda, el Creu Alta Sabadell té una nova oportunitat d’estrenar-se a la Primera Nacional aquesta temporada: rep el Bordils a Can Balsach el diumenge (12. 30 h). La victòria és vital per no despenjar-se de manera gairebé definitiva.

El futbol sala només ofereix un duel de Segona B a casa. Es tracta del Club Natació-Aliança Mataró (dissabte, 13 hores). L’Escola Pia visita al Constestano (dissabte, 18 h) i un Amics Pou Merinals Insercat en plena crisi institucional i amb una allau de baixes ho tindrà complicat a la pista del Covisa Manresa (dissabte, 18.30 h). A Tercera Nacional, Fractals Grups Arrahona rep el Jesus Maria (dissabte, 17.30 h). A la Segona Nacional femenina, difícil sortida del FS Sabadell Fem a Caldes, un rival de la zona alta (dissabte, 16 hores).

Voleibol

Superlliga-2 femenina: Sant Cugat-Club Natació (diumenge, 16 h); Superlliga-2 masculina: Sant Roque-Club Natació (dissabte, 20 h)

Hoquei patins

Tercera Catalana masculina: CEH Sabadell-Cambrils (diumenge, 17.15 h); Segona Catalana femenina: Palau Plegamans-CEH Sabadell (dissabte, 12.45 h)

Tennis Taula

Divisió d’Honor: Amics Terrassa-Club Natació (dissabte, 17 h)

Waterpolo

Divisió d’Honor masculina: Club Natació AstralpoolCN Terrassa (dissabte, 18 h)

Comentaris
To Top