Publicitat
SANT QUIRZE

Caprabo obre el seu primer supermercat a Sant Quirze

La nova botiga, situada al carrer d'Anselm Clavé, dona feina a cinc persones / CEDIDA

Caprabo avança en el seu pla d’expansió i obre el seu primer supermercat a Sant Quirze del Vallès. La nova botiga, que es tracta d’una franquícia, està situada al carrer d’Anselm Clavé, 1, i dona feina a cinc persones. La seva superfície comercial és de 200 metres quadrats.

El supermercat obre de 8 h a 22.30 h cada dia de la setmana i compta amb totes les seccions de producte fresc. Amb aquesta obertura, Caprabo amplia la seva presència al Vallès Occidental, on compta amb 22 supermercats, cinc dels quals a Sabadell.

El supermercat de Caprabo es troba al carrer d’Anselm Clavé / CEDIDA

El responsable de franquícies de Caprabo, Claudio Estévez, explica que la botiga de Sant Quirze compta amb un “model de nova generació”. “Les nostres noves botigues ens permeten donar resposta a noves demandes del consumidor, com ara tenir un horari més ampli i un format de botiga versàtil, urbà i proper”, afegeix.

Programa de proximitat

Des de Caprabo asseguren que els seus nous supermercats es caracteritzen per recuperar els valors tradicionals del comerç de proximitat. De fet, la companyia ofereix un programa de proximitat per comarques a través del qual les botigues fomenten el consum de productes propis de la zona.

Caprabo, que va néixer a la ciutat de Barcelona l’any 1959, té una xarxa de gairebé 300 supermercats a Catalunya i a la companyia treballen unes 6.000 persones. Caprabo també ven els seus productes per Internet.

Publicitat
Comentaris
To Top