ESPORTS

El CN Sabadell triomfa a la Copa d’Espanya de Clubs

Els protagonistes de l’èxit esportiu, a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu / cedida

La secció de natació del Club Natació Sabadell acomiada l’any de la millor manera possible: l’equip dirigit per José Antonio del Castillo Casti va ser el gran protagonista de la Copa d’Espanya de Clubs, disputada a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu.

En categoria masculina, liderats per Sergio de Celis i Carles Coll, els nedadors van proclamar-se campions de la màxima categoria estatal de natació, recuperant així un títol que feia una dècada que es resistia. Els artífexs d’aquest èxit històric, a part dels de Celis i Coll, van ser Álex Ramos, Manuel Martos, Ferran Julià, Marcos Gil i Guillermo Perosanz, qui van dominar amb mà de ferro proves com els relleus (4×100 estils, 4×100 lliures, 4×200 lliures i 4×50 lliures), a més de proves individuals com els 100 i 200 braça –Carles Coll–, 100 i 200 espatlla –Manuel Martos– i els 50,100 i 200 lliures amb Sergio de Celis, entre altres victòries.

El planter del CN Sabadell, que enguany iniciava una nova etapa amb Casti al capdavant de la direcció tècnica després de l’adeu d’Álex López, va estar acompanyat al podi pel CN Canoe i l’amfitrió CN Sant Andreu, segon i tercer classificat, respectivament. En l’apartat femení, Cata Corró, qui recentment havia disputat el Mundial en piscina curta a Abu Dhabi, Marina Garcia i companyia només van veure’s superades per l’amfitrió Sant Andreu. El podi el completaria el Gredos San Diego. Entre els resultats més destacats, victòries al 100 i 200 braça –Marina Garcia– i als 200 estils –Cata Corró–.

Sorteig benèvol

D’altra banda, el dijous passat es va conèixer el quadre de la Copa del Rei de waterpolo masculí que es disputarà a la finetwork aquatics de Can Llong el 4,5 i 6 de febrer. L’Astralpool CN Sabadell s’enfrontarà amb el Mediterrani als quarts de final.

Comentaris
To Top