ESPORTS

Jaume Domingo i Avril Palma triomfen en el Cros

La prova va tornar a congregar atletes de totes les edats / ll. f.

Centenars d’atletes, molts d’ells de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS), van poder tornar, un any després, a participar en una nova edició, la seixantena, del Cros de Sant Sebastià. Un èxit de participació que va tenir amb el sabadellenc Jaume Domingo i l’atleta juvenil Avril Palma, ambdós de la Unió Atlètica Barberà, els grans triomfadors de l’edició d’enguany, en ser els més ràpids a completar el circuit de 3,6 quilòmetres del parc de Catalunya.

La matinal, celebrada en un gran ambient atlètic, i acompanyada d’unes condicions climatològiques ideals, va tenir amb la JAS una de les grans protagonistes. I no només per ser l’entitat organitzadora, sinó pel planter que cuida el club atlètic, demostrat amb escreix durant les diverses categories de promoció.

Lluís Quiles, Pol Molins i Carlota Domingo van dominar la categoria sub-16, mentre que Daniel Teruel, Nassim Oumehdich, en sub-14, i Irene Mena, en menors de dotze anys, van ser alguns dels atletes més destacats de la JAS.

Nova data?

La gran presència en categories formatives va contrastar amb la poca participació en les categories absolutes, fruit dels nous calendaris federatius que han traslladat les grans cites del cros al novembre, desembre i a principis de gener. Aquesta situació va provocar que per primera vegada es concentressin diverses categories en el cros absolut. Des de l’organització es valorarà, juntament amb la data del Cros, intentar fer la cita més atractiva.

Comentaris
To Top