ESPORTS

Pepe Martí torna al podi per partida doble

Martí, celebrant el podi / CEDIDA

Pepe Martí ha acabat la segona prova de la Fórmula Regional Asia sumant els seus primers dos podis en la categoria i fent un pas endavant en la classificació general, on es troba cinquè i és el millor rookie de la taula. El jove pilot es va mostrar molt competitiu des dels primers entrenaments lliures del cap de setmana, a més d’aconseguir la volta ràpida en la darrera carrera.

Després d’haver acabat segon en la carrera del dissabte, l’engraellat de la primera carrera del diumenge es va configurar en ordre invertit per als deu primers classificats. En aquest cas, Pepe Martí i el seu equip van haver d’escollir una estratègia diferent per intentar sumar el màxim nombre de punts. Això fa que la competició sigui més igualada. Així que en la primera carrera va sortir novè i va començar la sessió remuntant, arribant a ocupar la cinquena posició durant unes voltes fins que els neumàtics van començar a degradar-se. Finalment, va acabar en la setena posició, conscient que havia de mantenir la calma, cuidar les rodes i sumar aprenentatge a cada volta.

En la darrera cursa del cap de setmana, amb un set de rodes noves, el pilot del Pinnacle Motorsports va ser més ràpid que Hadrien David a la sortida i va passar per davant del francès en el primer viratge. Ambdós van protagonitzar una lluita durant una volta i finalment, Hadrien es va quedar amb la primera posició. Martí, que ocupava la segona plaça, va mostrar un ritme constant i molt competitiu, utilitzant el cap i entenent quin era el moment d’atacar o assegurar els punts. Va travessar la línia de meta en la segona posició, aconseguint el segon podi del cap de setmana en el seu primer any en el FRAC. A més, va ser el millor rookie de la taula, escalant fins a quatre posicions en la classificació general de pilots: “Aquest cap de setmana hem assolit ser més competitius i estic molt content de sumar dos podis en aquest inici de temporada 2022. És la primera vegada que piloto el cotxe de la Regional i ens anem adaptant cada vegada millor a les seves característiques”, explicava Martí.

Comentaris
To Top