ESPORTS

Derbi vallesà a les semifinals de la Copa del Rei

Averka, en una acció del partit / LL. FRANCO

Estrena imponent de l’Astralpool CN Sabadell a la Copa del Rei. L’equip de Quim Colet s’ha desfet per un còmode 6 a 15 del Mediterrani i aquest dissabte (14 h) s’enfrontarà al CN Terrassa a Can Llong.

Els sabadellencs eren els grans favorits per accedir a les semifinals, però, segurament, sense amb tanta superioritat: una gran defensa, especialment, en el primer període, ha marcat del desenllaç del partit. Parcial d’1 a 6, amb tres dianes de Bernat Sanahuja –màxim golejador del partit amb quatre gols–, Averka, Gerard Gil i Fran Valera, que han fet estèril qualsevol intent de reacció dels del barri de Sants. Colet, al final del partit, ha destacat, precisament, el bon treball defensiu de tot l’equip: “Estic molt satisfet del nivell defensiu, que ha estat clau per donar-nos aquesta diferència. Hi insisteixo, perquè quan som un equip que defensa en bloc, amb aquesta intensitat, ens solen sortir les coses en atac”, ha afirmat.

Al segon període, i ja amb el partit gairebé sentenciat, l’Astralpool ha ampliat la renda fins a situar el 2 a 9 a l’equador del partit. Un resultat que ha permès dosificar els homes més utilitzats per Colet i donar minuts als més joves, pensant en el duel a cara o creu d’aquest dissabte: “Sumar gent és important perquè els necessitem a tots. Hem tingut uns quarts de final que ens ha permès que els més joves agafin confiança”, ha reconegut.

A la represa, i ja amb el bitllet per a les semifinals al sarró, els sabadellencs han baixat un parell de marxes, que ha permès als barcelonins firmar les taules del tercer quart (2-2). En el darrer i definitiu període, David Serrano ha ocupat la porteria de Lorrio, mentre en atac, Ramiro VeichDusan Banicevic i Fran Valera, entre altres, situaven el definitiu 6 a 15.

Sobre el derbi d’aquest dissabte, Colet ha avisat que seria un error pensar en el paper de favorit davant un Terrassa que ha guanyat per 10 a 7 l’Echeyde tinerfeny: “Hi hem insistit tota la setmana. Partit a partit i si demà –avui– fem bé les coses, ja pensarem en diumenge”, ha remarcat.

La sisena Copa d’Europa passa per Atenes

Paral·lelament a la disputa de les semifinals de la Copa del Rei a Can Llong, el Club Natació Sabadell també tindrà la mirada posada a Atenes, on l’Astralpool femení disputa, aquest dissabte al vespre (20.30h), l’anada dels quarts de final de la Copa d’Europa. L’equip de David Palma, un dels màxims favorits, s’enfrontarà a l’Ethnikos grec. Gregues i sabadellenques ja s’han vist les cares aquesta temporada durant la primera fase a Porto, en què les pentacampiones van golejar les del Pireu per 15 a 8. A priori, l’Astralpool no hauria de tenir problemes excessius per ser un dels quatre millors equips d’Europa.

Comentaris
To Top