ESPORTS

El Sabadell necessita canviar d’imatge davant l’At. Balears

L'exarlequinat Manel Martínez

Pedro Munitis es queda sense el sancionat Aguza i el lesionat Néstor, però debuta a la convocatòria el fitxatge Dopi

L'exarlequinat Manel Martínez serà una amenaça per la defensa / LOF

Prova de foc. Després del decebedor 0-0 davant el Betis Deportivo, el Sabadell afronta aquest diumenge (12 h) un exigent examen a la Nova Creu Alta. El rival, l’At. Balears, és un dels grans candidats no només al play-off sinó al títol i l’ascens directe a la Lliga SmartBank. De fet, amb dos partits pendents, es troba a només 5 punts de l’actual líder, el Vila-real B que aquest cap de setmana ha vist ajornat el seu partit al camp de la UE Costa Brava per un brot a la seva plantilla.

El meritori ’10 de 12′ amb Pedro Munitis a la banqueta va permetre agafar aire i, sobretot, evitar una situació crítica. Però en el moment de fer el salt, l’equip va tornar a oferir símptomes preocupants. L’atapeït calendari pot servir d’atenuant, però no justifica la pèssima imatge davant el cuer. Caldrà millorar moltíssim si es vol plantar cara a una de les plantilles més potents del grup. Encara recordem el bany de la primera part al feu palmesà que va provocar el gran enuig d’Hidalgo.

Pedro Munitis continua enfocat a superar les “dificultats” d’un calendari que “no ens permet preparar el següent partit en les millors condicions. Cada rival requereix un plantejament diferent i gairebé no tenim temps de canviar el xip”, va lamentar. Ara tota l’energia està centrada a superar un rival que Munitis considera d’un “potencial grandíssim. Amb un joc molt vertical, no necessita generar gaire per fer mal perquè té molta pólvora al davant”. Considera que serà necessària “una gran concentració des del principi. Serà un duel difícil, però molt atractiu i l’afrontem amb moltes ganes”.

El tècnic no podrà comptar amb Sergio Aguza, sancionat, ni Néstor Querol, encara amb molèsties musculars. Això pot donar de nou l’oportunitat al jove Sergi Altimira, a qui Munitis veu “un potencial brutal, té moltes qualitats per créixer”. També va confirmar la presència de l’únic fitxatge arlequinat en aquest mercat d’hivern, Jon Ander González, Dopi, a la convocatòria després de fer el divendres el seu primer entrenament amb el grup.

L’At. Balears arriba a la Nova Creu Alta amb alguns dubtes com a visitant. De fet, ha perdut en els dos últims desplaçaments al Johan Cruyff i Linarejos. El tècnic castellarenc i amb passat al Futbol Base arlequinat, Xavi Calm, disposa d’una plantilla d’altíssim nivell, reforçada amb cinc fitxatges en aquest mercat d’hivern. El més destacat el de Víctor Pastrana, procedent de l’Extremadura.

Cal destacar també el retorn de l’exarlequinat Manel Martínez a la Nova Creu Alta. Juntament amb el Tanque Vinicius i Dioni (l’ex de la Cultural Leonesa que va sonar amb insistència pel Sabadell al seu moment) formen un trident atacant temible: sumen 15 gols entre els tres.

La Nova Creu Alta, però, és una espina per l’At. Balears. Mai ha aconseguit guanyar a l’escenari sabadellenc. Només ha esgarrapat tres empats en un total de 8 visites en competició de lliga. En una eliminatòria de Copa va caure per un contundent 7-1.

L’àrbitre del partit serà l’aragonès Antonio Monter Solans i el descans tindrà un apartat festiu per commemorar el 250 Aniversari del barri de la Creu Alta amb representants dels clubs de bàsquet, handbol i futbol sala femení que juguen al barri i també amb els colors arlequinats i l’Associació de Veïns.

Comentaris
To Top