ESPORTS

L’Astralpool acaba claudicant davant l’Atlètic-Barceloneta

Els subcampions de la Copa del Rei / LL.FRANCO

L’Astralpool Club Natació Sabadell és el nou subcampió de la Copa del Rei després de caure a Can Llong davant el totpoderós Atlètic-Barceloneta (12-5), qui avui ha aixecat el desè títol consecutiu.

Si davant el Mediterrani i el CN Terrassa, als quarts i a les semifinals, l’atac sabadellenc va funcionar a un bon nivell, avui no ha estat el dia per als de Quim Colet. Arribats al descans llarg (4-1), els sabadellencs només havien pogut superar en una ocasió Unai Aguirre, avui un veritable mur, gairebé impossible d’ensorrar. A l’inici del tercer període, Sergi Cabanas, Fran Valera i Kosta Averka han situat el momentani 6 a 4, que feia il·lusionar a la parròquia del Club que tot estava obert. Però la il·lusió ha durat ben poc: el temps que ha necessitat Pavillard, Fran Fernández i Óscar Asensio per clavar l’estocada final (9-4).

Ja al darrer període, i amb una semifinal europea d’aquí a tres dies, i amb el títol de la Copa del Rei cap a Barcelona, l’Astralpool ha intentat minimitzar tots els danys passibles fins al 12 a 5 definitiu.

Comentaris
To Top