Ciutat

Sarsuela cabaret i ‘electro’: tot és possible a l’Embassa’t

L’Embassa’t d’enguany tindrà lloc els propers dies 20 i 21 de maig i comptarà amb tres escenaris. Però els estils seran variats com ho pot ser la vida.

Per l’Embassa’t passarà el compositor català Alizzz (estret col·laborador de C. Tangana), així com el performer asturià Rodrigo Cuevas, amb l’espectacle Barbián, de Fernando Carmena (feat. Frank Merfort & Richard Veenstra). Cuevas s’ha convertit en un fenomen de les arts escèniques i presentarà a Sabadell aquesta sarsuela cabaret.

També hi actuaran noms de l’escena catalana com Núria Graham, El Petit de Cal Eril, Ferran Palau i Phoac (a l’espectacle conjunt B1n0 & Amics).

Pel que fa a la proposta internacional, també hi actua Acid Arab (Dj Set), el duet parisenc que ja ha seduït els amants de l’electrònica i del pop més underground gràcies a la seva particular fusió de sonoritats d’arrel àrab amb sons de sintetitzadors àcids.

Cal afegir-hi Baiuca (electrònica gallega), Chico Blanco en format Dj Set (un dels preferits de la Generació Z) i Malcus Codolà i Emili Bosc (amb un projecte que es fonamenta en l’experimentació electrònica). Són noms que s’afegeixen als concerts que ja s’havien avançat com la cantant de trap sabadellenca Santa Salut i la banda de Montcada i Reixac Ladilla Rusa.

També faran parada a Sabadell bons coneixedors del festival com Carlota Flâneur, que compartirà en directe el seu primer EP Brains; així com Sonido Tupinamba, la Dj argentina que barreja les seves influències tropicals amb els grooves disco, funk i house.

L’Embassa’t 2022 tornarà a fer bategar el cor d’un vell conegut, l’amfiteatre del parc de Catalunya. Es tracta d’un espai a l’aire lliure al centre de la ciutat que durant anys i panys havia estat en desús. I que l’any passat va ser recuperat per l’Embassa’t, tot deixant molt bon regust tant a assistents, organitzadors com a l’Ajuntament de Sabadell.

Preu de les entrades

L’entrada per a un dia tindrà un cost de 53 €. També existirà un Pack Amics, de sis entrades a 285 €.

Comentaris
To Top