ESPORTS

El Sabadell vol treure’s l’espina de la Copa en el duel directe a Sanlúcar de Barrameda

CE Sabadell-At. Sanluqueño Creu Alta

Munitis, que tindrà la baixa de Iago Indias per sanció, podria aplicar de nou rotacions pensant en el partit d’Albacete

Moha va certificar la victòria davant l'At. Sanluqueño a la Nova Creu Alta / Ll. Franco

El Sabadell inicia aquest disaabte (19 h, Footers/E3) a Sanlúcar de Barrameda, davant l’At. Sanluqueño, un trident de partits com a visitant que poden marcar el seu futur en aquesta lliga. Veurem, però, si seran tres al final perquè el fantasma d’un nou ajornament planeja sobre el duel del diumenge 20 a La Condomina contra l’UCAM Múrcia. Tres casos positius en l’equip murcià van suspendre el partit que havia de disputar a Valdebebas davant el RM Castilla. Ara les quarantenes són de cinc dies i caldrà esperar els resultats del dimarts 15 per prendre una decisió.

De moment, Pedro Munitis només vol centrar-se en el duel a l’estadi El Palmar, on ja va jugar el Sabadell a la Copa del Rei (2-0). “Serà totalment diferent. En aquell moment no teníem agafats els automatismes ni teníem el coneixement del rival a fons com ara. No es pot parlar de final, però sí que és important pel que podem sumar nosaltres i deixar de fer-ho ells”. Ambdós equips inicien el partit empatats a 26 punts i l’average particular també pot adquirir una gran transcendència. El Sabadell parteix amb un lleuger avantatge després de l’1-0 a la Nova Creu Alta en la seva primera victòria de la temporada i gol, per cert, de Moha Ezzarfani, ara desaparegut de les alineacions.

És probable que Munitis torni a aplicar rotacions, com ja va fer al Ciudad de la Línia contra la Balompédica Linense, pensant que dimecres haurà de jugar al Carlos Belmonte davant l’Albacete en el duel pendent. Tindrà la baixa segura de Iago Indias per sanció – tot apunta a la titularitat de Facu Garcia, fent tàndem amb Aguza o Sergi Altimira – i tampoc disposarà encara de Néstor Querol. Sobre l’opció de Dopi, el tècnic considera que “encara fa poc temps que està en la dinàmica del grup. Té una gran actitud i assimila els conceptes de pressa, però tot requereix un període d’adaptació”.

L’At. Sanluqueño, que té a les seves files el defensa exarlequinat Javi Barrio (temporada 16/17), travessa una dinàmica més aviat negativa. Al seu estadi d’El Palmar ha guanyat només tres vegades: Cornellà (4-0), RM Castilla (3-1) i Sevilla At. (1-0). Va començar fort la lliga gràcies a la seva solvència defensiva, però ha anat perdent pistonada fins a caure a la zona de descens. El seu tècnic, Pedro Buenaventura, podria ser molt qüestionat en cas d’una nova derrota davant el Sabadell. El partit serà dirigit pel col·legiat extremeny Antonio Sánchez Sánchez. Serà el primer antecedent del conjunt arlequinat a Sanlúcar de Barrameda en competició de lliga.

Comentaris
To Top