ESPORTS

El CN Sabadell cessa el tècnic Borja Burgos

El tècnic Borja Burgos, en una imatge d’arxiu, a la grada del pavelló del Nord / lluís franco

L’etapa de Borja Burgos  al capdavant del primer equip del Club Natació Sabadell s’ha acabat. Aquest dilluns al vespre la secció nedadora ha anunciat una decisió que s’ha precipitat després de la dolorosa derrota a Cocentaina, davant el Ye Faky (6-2), rival directe en la lluita per sortir del descens. Una ensopegada que ha estat la gota que ha fet vessar el got per part de la directiva de la secció encapçalada per Álex Porras, qui ha decidit prescindir dels seus serveis en el primer equip, agraint el “treball incansable amb màxima decisió, compromís i estima cap al club”.

Burgos, que va arribar l’estiu del 2019, deixa l’equip amb només quatre victòries en divuit partits i amb el fantasma del descens sobrevolant els pavellons del Centre Gran Via. És cert, però que en diversos partits l’equip ha rebut un càstig excessiu, sense anar més lluny el del passat cap de setmana davant el Manresa, però la realitat el situa a cinc punts de la permanència, quan resten dotze jornades, amb un equip que deambula per la categoria.

El substitut a la banqueta sabadellenca serà el director tècnic Arnau Casabon, qui debutarà aquest cap de setmana en el difícil i complicat compromís al pavelló del Nord davant el Segorbe.

Comentaris
To Top