Oci i cultura

El nou disc de Rosalía es promociona als carrers de Sabadell

Milions de fans de Rosalía tenen apuntat al calendari el 18 de març, la data en què la cantant catalana traurà a la llum el disc Motomami. Fins aleshores, la campanya publicitària del llançament agafa força i trenca fronteres. Tantes, que ja és pels carrers de Sabadell.

Als carrers de Miami, la mateixa Rosalía s’encarregava de promocionar el seu nou disc. Tal com va compartir a les seves xarxes socials el desembre de 2021, la cantant s’arma amb un esprai de pintura i una plantilla i estampa la imatge Motomami enmig de la vorera. Una anècdota que li va comportar ser multada per vandalisme. Però no per haver fet un graffiti, sinó per aparcar malament el seu impressionant Ford F-150.

A Sabadell no ha estat la Rosalía, però la imatge promocional del que s’ha convertit en un dels discs més esperats de l’any sí que ha aparegut a diferents carrers. En forma d’adhesiu, la imatge del nou disc –la mateixa que l’artista pintava a Miami– és visible a diversos llocs de la ciutat.

El nou disc de Rosalía es promociona als carrers de Sabadell

L’estampa que l’artista va pintar a Miami també ha arribat a la ciutat

Per a qui vulgui anar fent boca abans del llaçament de Motomami, Rosalía ha avançat les cançons Saoko i La Fama, que formaran part del nou disc.

Els dos temes ja sumen més de 86 milions de reproduccions a Youtube.

Comentaris
To Top