ESPORTS

Burgos, del CN Sabadell: “Ha faltat la unió al vestidor en l’àmbit esportiu”

El tècnic castellarenc, Borja Burgos, en una imatge d’arxiu / ll. franco

Feia setmanes, o fins i tot més d’un mes, coincidint amb l’entrada d’any nou, que la situació al Club Natació Sabadell de futbol sala estava en un punt de no retorn. El vestidor estava esquerdat i la plantilla tenia objectius dispars. Els resultats –l’equip no guanya des del passat 27 de novembre– van desencadenar algunes veus crítiques entre diversos integrants de l’equip, qüestionant la gestió del fins ara tècnic del primer equip, Borja Burgos.

Amb el pas de les jornades, les diferències van anar in crescendo progressivament fins al desenllaç del cap de setmana passat: golejats davant un rival directe que deixa l’equip situat en la penúltima posició, a cinc punts de la permanència.

La gota havia fet vessar el got i de mutu acord entre directiva i Borja Burgos posaven punt final a tres temporades de vincle, per buscar, de la mà d’Arnau Casabon, el revulsiu per capgirar la dinàmica d’un equip que perillosament s’apropa al precipici: “Segurament, les expectatives eren excessivament altes. No vam començar malament en l’àmbit de joc, però no vam aconseguir els resultats que esperàvem. A partir d’aquí tots comencem a perdre la confiança en un grup amb bon ambient, però que no ha tingut la unió en l’àmbit esportiu per tirar-ho endavant”, assegura Burgos, qui ara vol prendre’s un descans després de cinc anys frenètics a la ciutat, entre Escola Pia i CN Sabadell.

Del seu pas pel Club en fa una valoració “positiva” que va més enllà d’uns resultats esportius, que a excepció de la temporada passada no han estat els esperats: “Hi ha hagut un canvi de tendència des que vam arribar. Hem entrenat un dia més, s’ha professionalitzat l’equip, s’ha tret rèdit al gimnàs i s’ha donat oportunitat a una desena de jugadors del planter”, defensa el castellarenc, qui reconeix que “els resultats d’aquest any han estat molt dolents, però l’any passat vam ser campions del subgrup. La meva dedicació ha estat màxima”.

Ara, un cop finalitzat el seu periple, Burgos confia cegament en el potencial d’un equip per aconseguir la permanència. Segons apunta, “caldrà que tots els jugadors remin en la mateixa direcció, posant-hi l’actitud i el compromís que ha faltat”, detalla.

Comentaris
To Top