ESPORTS

El Sabadell vol completar la setmana fantàstica a La Condomina

Iago Indias en el partit Albacete-Sabadell

El conjunt arlequinat lluitarà contra el desgast físic i un rival molt necessitat, amb el tècnic Salva Ballesta a la picota

Iago Indias en el partit contra l'Albacete / AGÈNCIA LOF

El calendari i els ajornaments per la Covid han propiciat una situació gairebé insòlita: jugar tres partits consecutius com a visitants. El Sabadell pot completar una setmana fantàstica al mític estadi de La Condomina aquest diumenge (12 hores) després de la incontestable victòria a Sanlúcar de Barrameda i l’empat heroic al Carlos Belmonte, superant tota mena d’adversitats. Ara vol posar la cirereta a Múrcia davant un rival amb l’aigua al coll. Aquesta màxima necessitat de l’UCAM és una arma de doble fil. El cansament pot ser el principal enemic, però Munitis ha demostrat que sap gestionar les rotacions i el rendiment continua sent molt alt.

“Anímicament, vam sortir molt reforçats, però el desgast físic va ser molt gran”. Aquesta era la reflexió que feia el tècnic càntabre des de les instal·lacions del Pinatar Arena de Múrcia on ha entrenat la plantilla arlequinada aquests últims dies per preparar el duel de diumenge. El principal repte ha estat recuperar forces per minimitzar el màxim l’esforç d’Albacete, jugant en inferioritat numèrica durant una hora.

Munitis es veurà obligat a fer canvis a l’onze per diferents motius. La línia més afectada serà la defensa: Aleix Coch és baixa segura per la seva incomprensible expulsió – el pitjor és que continua sota amenaça de sanció amb 4 grogues – mentre Óscar Rubio encara no està descartat malgrat les seves molèsties musculars que van provocar la substitució al quart d’hora al Carlos Belmonte. Seria estrany, però, que el lleidatà pogués participar. Tot apunta al tàndem Guillem Molina-Teo Quintero a l’eix de la defensa, sense descartar a Iago Indias. Les bones notícies arriben a la zona ofensiva amb la total recuperació de Néstor Querol i tenir un jugador determinant com Jacobo González totalment fresc. Ambdós tenen moltes opcions de ser titulars.

Rival amb problemes
Munitis insisteix en el discurs del ‘partit a partit’ i adverteix que l’UCAM és un equip “molt intens, capaç de combinar i ser molt vertical. Potser no serà un partit brillant, però segur que serà molt disputat”, preveu.

El conjunt murcià viu una temporada convulsa després de fregar el retorn al futbol professional l’estiu passat. Ara li costa conviure a la zona baixa de la taula. El tècnic José Maria Salmerón va ser destituït després de sumar 12 punts en les primeres 11 jornades. Però l’efecte revulsiu amb el controvertit Salva Ballesta no s’ha aconseguit. De fet, amb els mateixos 11 partits ha fet un punt menys (11) que el seu predecsesor. Ara en té 23 i està a 6 de la salvació amb un partit pendent. Salva es podria jugar el càrrec diumenge contra el Sabadell. Una nova ensopegada el condemnaria.

A més, el club va fer una gran aposta al mercat d’hivern. Entre les incorporacions cal destacar a Fullana (Gimnàstic), Rubén Mesa (Extremadura), Tekio (UD Logronyès) o Isi Ros (At. Balears), jugador que va sonar també pel Sabadell. Per aquest partit serà baixa el veterà porter Biel Ribas. El duel serà dirigit per Iván Muñoz Pérez, del Comité valencià.

Comentaris
To Top