L’OAR Gràcia no pot amb La Roca en un duel elèctric (35-38)

L'OAR cau davant La Roca

El conjunt gracienc planta cara al líder i té les seves opcions, però en el tram final s’ha vist superat

La Roca ha frenat la gran ratxa gracienca a casa / Lluís Clotet

No ha pogut ser. Amb la zona alta de la classificació força ajustada després de les victòries, dimarts i dimecres, de la Salle Montcada i del Sant Cugat respectivament en la recuperació de partits ajornats, el Gràcia ha rebut la visita del líder La Roca disposat a retallar dos dels tres punts que els separaven i posar encara més interessant la lliga en el grup D. Finalment, s’ha vist superat en un enfrontament que ha respost a les expectatives generades.

Els dos equips, que han fet honor a la seva condició de tenir la mitjana més alta de gols per partit, han anat fent-se la guitza mútuament en un duel elèctric, sense treva, que s’ha trencat quan més calent i emocionant s’havia posat per la igualtat en el marcador (27-27) quan faltaven 12 minuts). Fins aquí, en tota la primera part, el Gràcia no havia pogut parar de remar per evitar que La Roca engrandís el marge que havia obtingut en els primers instants (1-4). El posterior i constant intercanvi de gols no ha alterat el domini visitant (15-19 al descans).

A la represa, el conjunt de Cesc Borrell ha ofert els minuts més lluïts i esperançadors, ja que el parcial 9-3 li ha permès fer el tomb en el marcador (24-22, minut 12). Aleshores ha encadenat tres exclusions gairebé consecutives que li han acabat passant factura, sobretot la tercera, pel fet que ha anat acompanyada de dues fatídiques pèrdues de possessió.

L’avantatge ha tornat a mans dels roquerols i el partit se’ls ha posat de cara amb el 27-31. El Gràcia encara ha vist llum al final del túnel (30-32), però una altra possessió perduda, una falta en atac i un contracop no transformat han ensorrat les possibilitats. La Roca se n’ha anat (30-36) i encara que el Gràcia ha reduït la meitat del desavantatge, no ha tingut temps per a res més (35-38).