Oci i cultura

La Capital 2024, co-dissenyada

El Santuari de La Salut s’ha ofert a participar de la Capital 2024 amb les recentment rstaurades pintures de l’àbsis, pintades per Antoni Vila Arrufat / victòria rovira

Sabadell serà Capital de la Cultura Catalana 2024 amb una proposta i una programació dissenyades a partir d’un procés de cocreació per part dels diferents agents culturals de la ciutat (persones i artistes, entitats i agents culturals, col·lectius i administració). 

wAquest procés s’inicia el 3 de març. Hi haurà tres sessions més, entre març i abril de 2022els dies 31 de març i el 7 i 21 d’abril. 

A parer del regidor de Cultura, Carles de la Rosa, la capitalitat cultural és un macro esdeveniment on ningú no s’ha de sentir exclòs, obert a la diversitat de la ciutat, que tindrà en compte totes les perspectives”.

“Cultura, esport i negocis”

D’altra banda, el portaveu de Junts per Sabadell i responsable polític del Programa de Projecció de Ciutat, Lluís Matas, destac:  “La cultura catalana és un dels grans potencials de la ciutat de Sabadell. De fet, la cultura, l’esport i els negocis són els tres grans actius que Sabadell pot oferir a les persones que ens visiten i ens serveixen per projectar-nos”.

D’aquí que sostinguin que impulsar la Capitalitat 2024  és posar en valor la capacitat de la ciutat i mostrar allò en què la ciutat “és especialment forta, bona i singular”. 

Com de la rosa, Matas també defensa que “cal incloure totes les iniciatives de manera participada”.

Comentaris
To Top