ESPORTS

El Club torna a guanyar tres mesos després

Pep Font va liderar el triomf amb tres dels quatre gols / ll. f.

El Club Natació Sabadell torna a somriure, tres mesos després, de la darrera victòria, el 27 de novembre al derbi davant l’Amics del Pou. Els nedadors van fer bona la dita; entrenador nou, victòria segura, en superar el Segorbe per 4 a 3. Tres punts que apropen a l’equip d’Arnau Casabon a la permanència.

Quan resten nou jornades per disputar-se –el Club encara té dos partits ajornats–, la visita dels castellonencs, rival directe en la lluita per mantenir la categoria, era una final. Calia guanyar abans d’afrontar un tourmalet de pronòstic incert amb l’aigua al coll. La situació a la taula no ha canviat en excés, però els d’Arnau Casabon van resoldre amb èxit un partit que va tenir a Pep Font com a gran protagonista amb tres dianes.

Gran primera meitat dels sabadellencs amb un 3 a 0 d’entrada, per marxar al descans amb un resultat favorable de 4 a 1, amb dianes de Font i Germán Escudero.

A la represa, els de Casabon van anar cedint metres i ocasions, fins a un preocupant 4 a 3, aprofitant la tàctica de porter jugador, que feia tornar a sobrevolar els fantasmes al pavelló del Nord. Afortunadament, aquesta vegada els tres punts es van quedar a Sabadell per sumar la cinquena victòria de la temporada.

Comentaris
To Top