Oci i cultura

Una miscel·lània de grafiters de Km0

La mostra es troba a Impaktes Visuals / LLUÍS FRANCO

La botiga i galeria d’street art ImpaktesVisuals acull la mostra col·lectiva d’artistes de l’Associació de Graffiters del Vallès. Tots els i les participants estan establerts al Vallès i només tenen una premissa en comú; el format de l’obra. Concretament, una tela amb una dimensió de 60 centímetres. 

“No és una exposició amb una única línia narrativa”, explica el grafiter Werens. De fet, és el contrari: “En aquest cas, volíem que cada artista expressés en el que fa, amb independència dels altres companys”, afegeix Werens.

D’aquí que sigui una mostra col·lectiva de 34 veus diferents. I 34 quadres diferents. Una miscel·lània amb noms com Fullet, Bala, Akore, Valiente, el propi Werens…

Tots els quadres tenen la mateixa mida de 60×60 cm / LLUÍS FRANCO

El sistema de venda dels quadres tampoc és massa convencional. Funciona com una subhasta estàtica, de forma que el potencial comprador li fa arribar a l’artista l’oferta que ell consideri. O sigui, no hi ha preu orientatiu indicat. De forma que després serà l’artista qui triarà l’oferta que més li interessi. I que no necessàriament ha de ser la de més diners. “És pot fer qualsevol oferta, basat en l’intercanvi”, explica Werens. Si un és monitor de circ, pot oferir classes. Si un altre té un bar, pot oferir un dinar. I també hi haurà intercanvi entre artistes. El teu quadre pel meu. “És un sistema que hem aplicat en altres exposicions i es generen intercanvis molt xulos”, valora el grafiter.  

A més a més, al no estipular preus de base s’evita la comparació entre grafiters (tot entenent que els més consolidats i coneguts podrien tenir preus molt més alts que els artistes més joves).

Comentaris
To Top