ESPORTS

La ‘final four’ truca a la porta de l’Astralpool

David Palma, donant instruccions durant la final de la Copa de la Reina / LLUÍS CLOTET

No es pot badar. L’Astralpool Club Natació Sabadell afronta aquesta tarda, a Can Llong (17.45 h), la tornada dels quarts de final de la LEN Euroleague. Les pentacampiones d’Europa defensen cinc gols de renda després de la gran victòria obtinguda a terres gregues davant l’Ethnikos (8-13). A priori, aquest duel sembla totalment descafeïnat per l’avantatge de les sabadellenques, però sobre la realitat n’és una altra: David Palma no podrà comptar amb les neerlandeses Maartje Keuning ni Sabrina van der Sloot, dues peces clau en el joc sabadellenc, i amb la ‘tocada’ Maggie Steffens. Amb qui sí que podrà comptar és amb la canadenca Gurpreet Sohi, ja present al Pireu.

No obstant això, l’escenari obliga a no abaixar la guàrdia si es vol aconseguir el bitllet per a una nova final four, tenint ben present el resultat que reflectia el marcador a l’equador de l’anada dels quarts de final a Grècia (6-4). L’encert en atac, davant la poderosa Asleigh Johnson podria marcar el desenllaç d’una eliminatòria que, en principi, té color sabadellenc.

La seu de la F4, una incògnita

La guerra entre Rússia i Ucraïna podria tenir un impacte a la LEN Euroleague. Entre els possibles rivals a la final four de l’Astralpool CN Sabadell hi ha fins a dos equips russos –Dynamo Uralochka i Kinef Kírixi–. En el cas de superar les respectives eliminatòries, queda descartada l’opció de jugar a terres russes, com ja s’ha disputat anys enrere. Qui també s’ha autodescartat per acollir-la és l’Olympiacos grec. Sobre la taula, Hongria, Itàlia… i Sabadell? Des del Club, de moment, no s’ha contemplat aquesta opció. Caldrà esperar a veure quins poden ser els rivals del Club per conèixer la decisió final de la LEN.

Comentaris
To Top