Oci i cultura

Un préssec que quasi no cap a La Faràndula!

Anteror representació d''El préssec gegant' / DS

La temporada de la Joventut de la Faràndula continua amb el retorn d’El Préssec Gegant, després de que hagués de suspendre la seva reposició a l’inici de la pandèmia.

L’espectacle, sota la direcció d’Alba Grau i Xavi Clapés, es podrà veure al Teatre La Faràndula a partir de dissabte 5 de març, durant dues úniques setmanes (5, 6, 12 i 13 de març). La funció tindrà lloc a les 18h, els dissabtes; i en doble sessió de les 12h i les 18h, els diumenges.

La comèdia musical, versió lliure del conte de Roald Dahl, presenta una història explosiva, esbojarrada, irreverent i molt màgica. Un muntatge on la música ha estat creada especialment per l’ocasió per dos sabadellencs –Adri Mena i el pianista Miquel Tejada-. I conta amb dos cossos de ball, un a càrrec de la coreògrafa Montse Argemí (Bots) i una segona de swing de la mà de Mercè Sànchez (Swingcopats).

Enre els forts a descatarac de l’obra es troba el gran préssec giratori que omple l’escenari, que anirà acompanyat de projeccions i mappings.

El muntatge, que coprotagonitzen Berta Brasó i Júlia Antolinos (provinents del Taller de Teatre infantil de l’entitat), alternant-se en el paper de la Jana, estaran acompanyades d’una colla d’insectes: la Llagosta interpretada per Cristina Barbero, la Marieta de la mà d’Alba Valero, l’Aranya a la que dona vida Jèssica Martín, la Cuca de llum interpretada per Núria Frutos, el Cuc de seda de la mà de Xavi Salavert i el Centpeus pocavergonya interpretat per Marcel Castillejo. Al muntatge de gran format també s’hi afegeix la cara més perversa de la història amb les tietes Esponja i Espina, interpretades per Anna Vidal i Aurora Fernández.

Comentaris
To Top