ESPORTS

El Sabadell de Munitis, a un partit d’igualar la ratxa de la lliga 83/84

ce sabadell-costa brava ratxes

Repassem altres registres històrics del conjunt arlequinat en temporades que van acabar amb l’ascens

Els jugadors arlequinats estan en un moment dolç / Ll. Franco

Sumar onze jornades consecutives sense perdre ja es pot considerar un registre històric. I molt més en una categoria tan dura i complicada com la Primera RFEF. El Sabadell de Pedro Munitis sembla disposat a deixar enrere ratxes també històriques. Després del 3-0 contra la UE Costa Brava, va superar les 10 jornades sense conèixer la derrota del Sabadell de Lluís Carreras en la temporada 10/11 que va acabar amb l’ascens a Segona Divisió A a Ipurúa.

També ha igualat les 11 jornades del Sabadell de Pedro Mari Uribarri de la temporada 1985/86 a Segona Divisió A que, curiosament, també va acabar amb ascens, en aquest cas a Primera Divisió. Van ser 7 victòries i 4 empats – llavors el triomf sumava només 2 punts – en el tram final del campionat que va permetre l’equip arlequinat arribar a l’última jornada depenent d’ell mateix per rubricar la festa contra l’At. Madrilenyo en una Nova Creu Alta a vessar.

Ara, el Sabadell de Munitis té la possibilitat de superar aquest registre i, a la vegada, igualar les 12 jornades d’imbatibilitat establerta també en la recta final de la temporada 83/84 a Segona B. Després de la destitució d’Antonio Jaurrieta, el seu segon, el sabadellenc Salvador Cadena, que va tenir un record en el partit de dissabte pel seu traspàs, va sumar una victòria i un empat en els dos partits que va asseure’s a la banqueta abans de l’arribada de Vicenç Dauder, amb qui el Sabadell no va perdre cap partit més: 6 victòries i 4 empats per assolir l’ascens a Binéfar (3-4). Per aconseguir-ho, el conjunt arlequinat haurà de sortir indemne de la revàlida que significa la visita al Mini Estadi groguet per enfrontar-se al líder, Vila-real B, aquest dissabte (17 h). Tindrà, això sí, el suport d’un gran nombre de seguidors: club i penyes han organitzat un autocar (al preu de 25 euros amb l’entrada inclosa).

No seria, però, el millor registre històric. Més lluny queden les ratxes de la temporada 56/57 amb 14 jornades sense perdre o el rècord absolut de la temporada 93/94 a Tercera Divisió, quan el Sabadell de Jaurrieta i els Jordi, Manolo Garcia, Piti, Manel o Garzón van completar 21 partits seguits sense conèixer la derrota, més d’una volta sencera. El resultat seria l’ascens a Segona B. Munitis i els seus homes encara serien a temps de superar aquesta xifra.

Comentaris
To Top