ESPORTS

Teo Quintero, el ‘fitxatge’ d’hivern del Sabadell de Munitis

Gol de Teo Quintero a l'Alcoià

El jove central arlequinat afirma que “ara l’equip s’ho creu i quan trepitja la gespa té la sensació que guanyarà”

Teo Quintero celebrant el gol que va marcar a l'Alcoià / Ll. Franco

Després de la greu lesió de César Morgado a Castelló, Pedro Munitis va fer l’única petició pel mercat d’hivern: un central. Mai va arribar. La situació econòmica del club i les escasses opcions de cert nivell en aquesta demarcació van deixar en res la incorporació del defensa i la direcció esportiva va acabar apostant pel davanter Dopi, procedent del San Fernando.

En certa manera, però, sí que va arribar un central. Es tracta de Teo Quintero. El jove defensa d’origen veneçolà fitxat aquest estiu, després de les seves experiències al Peralada i Hèrcules, es va convertir en el ‘fitxatge’ d’hivern particular de Pedro Munitis. Fins a l’arribada del tècnic càntabre la seva participació havia sigut testimonial: el temps afegit al camp de Cornellà. En canvi, ara Quintero viu una situació ben diferent.

Va estrenar-se a la titularitat en el duel de Copa del Rei a Sanlúcar de Barrameda i posteriorment, ha disputat un total de 450 minuts a la lliga amb 6 titularitats. “He guanyat continuïtat i això em dóna confiança. Em sento molt bé”, ha manifestat Teo el dia que bufava 23 espelmes. També ha destacat el suport d’Aleix Coch a l’eix de la defensa: “El capità té una gran experiència i és un plaer jugar al seu costat, es fa tot molt més fàcil”.

Quintero també ha parlat de la sensacional ratxa de l’equip, que suma 11 jornades sense perdre: “No es pot parlar d’una única cosa específica, crec que és un cúmul de circumstàncies. L’ambient del vestidor és excel·lent i l’equip s’ho està creient. Ara trepitges la gespa i tens la sensació que guanyaràs. És una qüestió de confiança i esperem que duri molt de temps”.

La revàlida de dissabte que ve serà de màxima exigència, al camp del líder Vila-real B. “Nosaltres sortirem com sempre i amb la idea de plantar cara”, diu el jove central arlequinat. El Sabadell tindrà el suport d’un gran nombre d’aficionats al Mini Estadi groguet: ja s’ha omplert el primer autobús organitzat pel club i les penyes i s’ha obert la inscripció pel segon. Uns 200 aficionats podrien ser protagonistes a la Ciutat Esportiva del Vila-real.

Comentaris
To Top