Ciutat

La Crida concerta el seu projecte per a les eleccions de 2023

En l'assamblea d'ahir, hi van assistir fins a 70 persones, segons les estimacions de la formació/ Cedida

La Crida va aprovar ahir en assemblea el calendari que perfilarà el seu programa de cara a les eleccions de 2023. Un seguit de jornades que la formació ha obert a “tothom qui hi vulgui participar”.

Tot i que es van destacar “els eixos centrals” de la seva candidatura; “la defensa dels drets socials de les persones, la mobilitat sostenible, l’ecologisme i l’economia local, cooperativa i verda“, la seva portaveu, l’Aurora Murillo, va destacar que el debat que es va iniciar en l’assemblea d’ahir “permetrà detectar les propostes concretes” de la seva candidatura.

Les llistes electorals

En la jornada d’ahir, la formació també va decidir “el procés per a la confecció de la llista electoral” de cara a les eleccions de 2023. Un procés que començarà aquesta primavera i culminarà el pròxim hivern de 2022. Segons les estimacions de la mateixa formació, en el debat d’ahir, l’assemblea va comptar amb la presència d’una setantena d’adherides de la formació i també de col·lectius “que han volgut expressar el seu suport al partit”. Un gest que des de la Crida veuen amb “optimisme” de cara a aconseguir eixamplar la seva base de cara a les pròximes eleccions.

Comentaris
To Top