ESPORTS

La cursa solidària Corro contra el Càncer torna el pròxim 20 de març

L'acte de presentació, aquest divendres al pavelló de Cal Balsach / CEDIDA

Després d’un parèntesi provocat per la pandèmia, que va obligar a ajornar fins a dues vegades la cursa Corro contra el Càncer, torna als carrers el pròxim 20 de març. La cursa solidària celebra la seva desena edició i estrena un nou recorregut amb sortida i arribada a la plaça de la Creu Alta. Cal recalcar que popularment s’anomena cursa, però des de l’organització remarquen que és una jornada esportiva i lúdica oberta, i en cap cas competitiva. El seu objectiu marcat des de la seva creació per Lluís Domingo és conscienciar, visibilitzar i trencar tabús al voltant del càncer.

El club esportiu We Run organitza aquesta cursa i caminada que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell. El tret de sortida serà a dos quarts d’onze (10.30 h) i tots els participants recorreran cinc quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça de la Creu Alta, davant del pavelló municipal de Cal Balsach. Es tracta d’un nou circuit que transcorrerà per l’eix central, des de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a la Rambla, passant també, per davant de l’Ajuntament, el Mercat Central i la ronda de Zamenhof.

Inscripcions obertes

Ja s’han obert les inscripcions, que es fan en línia al web www.corrocontraelcancer.cat, amb un preu de 10 €. Tota la recaptació de la cursa es dona a l’ONG Associació Contra el Càncer (antigament coneguda com l’Associació Espanyola Contra el Càncer). En el moment de formalitzar la inscripció existeix la possibilitat de fer també directament donatius. Totes les persones inscrites a l’edició del 2020, tenen la inscripció garantida. S’espera que es pugui arribar als 2.000 corredors.

Comentaris
To Top