Oci i cultura

Combatre els dies de pluja amb una ruta de galeries

Dibuixos de Joaquim Riba a Belles Arts / DS

Si mireu la predicció Meteo.cat, no somriureu pas. Ens esperen pluja de fang i ratxes de vent almenys fins la setmana vinent.

Però no defalliu! Hi ha molta vida cultural, a sabadell. I indoor. Així que paraigua en mà, acompanyeu-nos per aquesta ruta que arrenca a l’Acadèmia de Belles Arts, la qual va inaugurar aquest dimecres dues noves exposicions, corresponents als mesos de març i abril. Es tracta d’una mostra col·lectiva de pintura i dibuix d’Imma Guitart i Joaquim Riba, així com d’una mostra de fotografia d’Amalia Perez Alzueta, respectivament. Les exposicions es poden veure fins el 13 d’abril de manera gratuïta.

Seguim Via Massagué a dalt i aturem a Impaktes Visuals, on trobarem la mostra Iron, dedicada al sabadellenc Carlos Hierro resident a Alemanya des de fa anys, on ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional. 

Iron, a Impaktes Visuals / DS

Baixem ara al carrer Sant Antoni, on el Museu d’Història inaugura aquest dijous (19 h) l’exposició El Ciervo: cent anys d’història. Es commemora així el centenari de la Sociedad Coral Recreativa El Ciervo, que es troba a la cantonada dels carrers Roger de Flor i Viladomat. Es tracta una entitat sense ànim de lucre, apolítica i areligiosa fundada l’any 1922 per un grup d’obrers del barri de Gràcia.

A més a més, la ruta diu adeu a l’exposició que l’imponent edifici del Banc Sabadell de la plaça Sant Roc ha acollit fins aquest dimecres. Banc Sabadell. 1881-2016 mostra antigues màquines Olivetti, tant de càlcul com d’0scriure, així com quaderns d’anotació i altres objectes de valor històric.

Màquines Olivetti, al Banc Sabadell / DS

Comentaris
To Top