Ciutat

Consulta quins són els 33 carrers de Sabadell que es repararan el 2022

El 21 de març s’engeguen les obres de renovació i millora dels ferms de calçades i voreres de diversos carrers de la ciutat. Amb un pressupost de 900.000 euros, es preveu actuar a un total de 33 carrers de tots els districtes.

El pla de millora dels ferms preveu reparar els carrers amb patologies en els paviments de calçades. Així, les actuacions que es faran poden ser de renovació total, de reforç del ferm o de renovació de la capa de rodament. L’inici dels treballs tindrà lloc a les calçades de Feliu Elies, Llaberia, Mulleres, Pedraforca, Cadí i Albarrasí, Gibraltar, de la Vinya, las Navas, Antoni Gaudí, Fra Juníper Serra, Josep Miquel, Sant Pius X, Ramon Llull, Sant Sebastià, Sant Joan, Dr. Puig i Colom.

D’altra banda, les reparacions de voreres s’iniciaran als carrers de La República i Jesús. Les millores també inclourà el carrer de la Rosa, plaça d’Espanya, Oliver, Major, carretera de Molins de Rei, Bujaruelo, ctra. Prats Lluçanès i Pardo Bazán.

Durant el període d’obres, l’estacionament i l’accés als guals es poden veure afectats. La renovació dels paviments de les calçades i voreres de diverses vies públiques compta amb un pressupost de 415.529,82 euros i un termini d’obres de 4 mesos. La renovació del paviment de voreres, compta amb un pressupost de 460.175,10 euros i un termini d’execució aproximat de 6 mesos.

Podeu consultar els carrers que es rehabiliten districte a districte:

Comentaris
To Top